5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey aksatai strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı dizi otomasyon sistemlerine elverişli aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olur.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız zinde evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Panik kolu olmalıdır: Acil çıkış kapıları, ürkü koluna mevla olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını esenlar ve insanların ivedili durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet tuzakıyoruz.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kanatlar içinde yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein dayak plakaları mevcuttur.

Ivedi çıkış kapıları her zaman ciğerin nasıl dışarı mevsuk açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanlar binanın dışından karınine değil yürekinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu Yangın Çıkış Kapısı kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da bapnın iteklenerek palas bir şekilde hail olmaksızın autarı açılmasını sağlamlamaktır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin ülke ve albeni şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Yıprak binalarda çatı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni örgülarda (meslek, aldatmaışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Yönetmeliklere bandajlı olarak örgünız ciğerin lazım olacak evgin çıkış kapısı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja kadar size en hayırlı desteği sunacaktır. Standartlara onat evgin çıkış bapsı hazırlıkları kuruluşlırken; müstacel anlarda itfaiyecilerin yahut görevlilerin gerektiğinde dışarıdan içeriye girmelerine olanak verecek halde olması da bu bapların bizatihi kapatan düzeneklere iye olması da sağlamlanır.

Malzeme: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page